IMG_7501.jpg
VLAS IGOR

   Director / Filmmaker de inaltă imaginatie, cu o experienta solida, realizand o varietate de productii video. Am o pasiune puternica de creare a filmelor in timpul apropiat, dar la moment cream clipuri muzicale, productii comerciale, scurtmetraje.​

   Pasiunea mea trece dincolo de simpla datorie. Sunt intr-o permanenta competitie cu mine si imi spun mereu ca pot sa fac mai mult.

   Nu ma consider un artist, dar imi place sa cred ca am un mare de talent... plus experienta si o permanenta dorinta de a fi la inaltimea asteptarilor. Fiecare detaliu este important realizarea unui nou proiect  pentru a deveni unic si personal. Ambitia mea este de a atinge idealul pentru a obtine rezultate cu impact maxim.

   Sunt din Republica Moldova, dar ne putem deplasa oriunde pentru productii creative.

- Abilitati de gestionare timpului, care sunt esentiale pentru mentinerea productiilor la program si pentru repartizarea echipei pe sarcina.
- Abilitatile de comunicare scrisa și verbala permit coordonarea cu membrii echipei si cu alte persoane esentiale pentru a ma asigura ca o productie este începuta si finalizata cu succes.
- Abilitati creative necesare pentru a interpreta scenariile, pentru a îmbunatati productia si pentru a ajuta membrii distributiei sa aduca viziunea scenariului la viata.


 

I love..., that's why every video becomes a real magic

University lector at UTM
Founder  and CEO at MOON STUDIO
Founder and Film Director at  VLAS Film

Founder and Film Director at  PARKERS FILM